Patroon Sampler Vissen - Maria Diaz

2,50
inclusief btw
  x  
Plaats in winkelmand

Diep in de zee
Ik denk dat dit mijn favoriet is!”, mailde Maria Diaz toen ze het patroon voor deze sampler naar ons toestuurde. En ja… we denken dat ze misschien wel gelijk heeft! Wat een ontzettende leuke sampler is dit geworden. Een hele leuke vertaling naar de wondere wereld onder water! Leuk om als geheel te borduren, maar waar je ook heel eenvoudig afzonderlijke patroontjes uit kunt halen om los te borduren!


Borduurformaat:
157 x 158 kruisjes (28,5 x 28,7 cm)

Benodigdheden:
45 x 45 cm Zweigart Aida borduurstof (14 count - 5.5 st/cm). DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

Meer samplers!
Naast deze sampler met vissen, heeft Maria eerder ook een sampler met katten en een  sampler met honden ontworpen. Deze patronen deelden we in de vorige editie van Borduurblad. Gemist? Geen probleem! In onze webshop www.borduurblad.nl kun je ze nog kopen!

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd