Digitaal patroon (download)

Patroon Roeibootjes - Vervaco

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Vakantietafereeltje
Een tafereeltje als dit leent zich heel goed om heerlijk bij weg te dromen tijdens het borduren. Je ziet het water onder de bootjes door kabbelen, je voelt de zonnestralen op je huid en je hoort… ja wat hoor je? Geroezemoes van mensen achter je op het terras? Gezoem van insecten in de heerlijk geurende oleanders? Of hoor je het ‘gekrijs’ van meeuwen boven het meer? Jij mag het helemaal zelf bedenken tijdens het zetten van de kruisjes voor dit mooie borduurwerkje.

Borduurformaat: 94 x 149

Benodigdheden: 37,5 x 45 cm Aida (kleur wit - 14 counts - 5,5 st/cm), DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze: Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

Afwerking: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek.
 

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd