Digitaal patroon (download)

Patroon Paris by night -Anchor

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Parijs is de stad van de liefde. Elke keer weer raak je betovert door de iconische Eiffeltoren, zeker als hij’s avonds gehuld is in fonkelende lichten. En wat te denken van de schilderachtige boulevards, de Franse cafés en de Seine… net als in de film, een magisch decor voor liefdevolle ontmoetingen. Droom lekker weg tijdens het borduren van dit mooie patroon in de tijdloze allure van het romantische Parijs!

BORDUURFORMAAT: 91 x 126 kruisjes.

BENODIGDHEDEN: Borduurstof. Anchor/ DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Lijst het in of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd