Digitaal patroon (download)

Patroon 'Maan - Met Duizend Kusjes' - Jasmijn Engering

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
"Borduren is voor mij rustgevend, ook nu ik het als werk doe."
Op Instagram kwamen we het mooie account van Met Duizend Kusjes enige tijd geleden al eens tegen. Ons oog werd gevangen door de prachtige foto’s van geborduurde echo’s van baby. Wat een leuk en origineel idee! Onlangs zagen we dat de ontwerpster van Met Duizend Kusjes inmiddels van haar borduurhobby haar werk heeft gemaakt. Hoogste tijd voor een nadere kennismaking!

Zou je jezelf kort willen voorstellen?
“Ik ben Jasmijn Engering, 35 jaar, bijna getrouwd met mijn vriend en mama van Luka en Vesper. Vorig jaar heb ik de stap gemaakt om van Met Duizend Kusjes mijn werk te maken. Nadat ik in 2019 voor het eerst een echo borduurde, die van mijn zoontje, begon ik daar steeds meer vraag naar te krijgen om ook voor anderen dit te borduren.”

Wat kun je vertellen over het borduurpatroon dat je hier met ons in het Borduurblad deelt?
“Dit borduurpatroon is een van mijn patronen van de maan, ik werk op dit moment onder andere aan een serie varianten op dit patroon. Zoals alles van Met Duizend Kusjes komt ook dit weer voort uit mijn leven als moeder. Voor dat mijn kindjes naar bed gaan zeggen wij altijd de maan welterusten en op het geboortekaartje van mijn zoontje stond ook een maan. Het blijft toch een magisch ding, zo hoog aan de hemel, waar wij ons steeds aan kunnen blijven verwonderen. Soms is hij er wel, soms is hij helemaal vol en rond. Soms is hij er half om vervolgens helemaal verschuild te gaan achter de wolken. Dit zeg ik nu heel zweverig, maar voordat ik kinderen had dacht ik helemaal niet over de maan na en was het voor mij gewoon een teken dat het avond was. Ik vind het leuk de verwondering en logica van een kind te zien. Dat dromerige en het gevoel van tot de maan reikende mogelijkheden hoop ik te verwerken in mijn patronen.”
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd