Digitaal patroon (download)

Patroon Lentehanger - Vervaco

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Laat de lente maar komen!
Wat ons betreft kan de lente niet vroeg genoeg beginnen! De eerste tulpenboeketjes die je in huis haalt, zorgen altijd weer voor een klein vreugdedansje. Nou ja, bij wijze van spreken dan he? Maar blij word je zeker weten ook wanneer je de eerste kruisjes van deze lentehanger gaat zetten… ja heus, de lente komt eraan!

Borduurformaat:
46 x 158 kruisjes

Benodigdheden:
45 cm Aida Band (kleur ecru - 10 cm breed), DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd