Digitaal patroon (download)

Patroon Lente Hoekje - Permin

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Hoekje in de tuin
Als je nu naar buiten kijkt, ziet het er met de kale bomen en struiken in de tuin vaak een beetje troosteloos uit. Het maakt het verlangen naar een tuin waarin de bloemetjes weer bloeien en de groene blaadjes aan de takken prijken alleen maar groter. Gelukkig komen die dagen met het zetten van de kruisjes voor dit borduurwerk steeds dichterbij!

Borduurformaat:
73 x 113 kruisjes

Benodigdheden:
Aida borduurstof, DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met één of twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur in stiksteek met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Lijst het in of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van!

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd