Digitaal patroon (download)

Patroon Leeuwenkop - Vervaco

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Hoewel leeuwen vaak als ‘koning van de jungle’ worden bestempeld, leven ze eigenlijk niet in jungles. Wist je dat? Leeuwen wonen voornamelijk op de savanne, graslanden en open vlaktes in Afrika. Hier kan hun brullende gebrul wel tot acht kilometer in de wijde omgeving te horen zijn. Ongelooflijk he? Ga snel met naald en draad aan de slag en laat dit majestueuze dier tot leven komen!

BORDUURFORMAAT: 98 x 129 kruisjes

BENODIGDHEDEN: 37,5 x 45 cm Aida (kleur wit - 14 counts - 5,5 st/cm), DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd