Digitaal patroon (download)

Patroon Keuken - Lindner

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Lekker kokkerellen
Hou jij ook zo van koken? Heerlijk culinair in de weer met mooie verse producten? Dan zijn deze borduurpatronen ontworpen door Gudrun en Michael Lindner echt iets voor jou! Leuk om te borduren op een theedoek, een tafelkleed of op een schort bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos en wil je nog meer van dit moois borduren? Bestel dan leaflet 077 erbij in onze webshop! Bon Appétit!

Borduurformaat:
Zie patronen patronenblad.

Benodigdheden:
Theedoek en/of tafelkleed. DMC of Anchor borduurgaren in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van de stof op en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Zo kom je altijd goed uit. Borduur in kruissteek met twee draden en in stiksteek met één draad over één weefselbosje volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd