Digitaal patroon (download)

Patroon Kersttafelloper - Rico Design

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Kersttafelloper
Een van de leukste dingen van Kerst is samen met familie, vrienden en andere dierbaren genieten van het kerstmaal. Een mooi gedekte tafel mag hierbij zeker niet ontbreken. En daarbij komt deze mooie geborduurde tafelloper zeker bij van pas. Wanneer je nu begint met borduren, lukt het je vast hem voor de kerst af te hebben!

Benodigdheden:
Tafelloper 29 x 155 cm (Rico Design No. 16248.50.18) Aida zone 50 kruisjes op 10 cm. DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het borduurgedeelte op en begin van dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met 2 draadjes splijtgaren over 2 weefseldraden. Borduur in stiksteek en spansteek met 1 draadje. Metallic met de hele draad borduren.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd