Digitaal patroon (download)

Patroon Kerstpret in de sneeuw - Lindner

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Bij het zien van dit leuke borduurwerkje van Lindner’s Kreuzstiche hoor je als haast vanzelf ook het kerstliedje ‘Let it snow’ van Dean Martin’. Want ja, hoe leuk zou het niet zijn als we eindelijk weer eens een echt witte kerst zouden hebben! Maar aangezien die kans heel erg klein is (de laatste witte kerst in Nederland was in 2020, Red.), is het wellicht een beter idee om met dit vrolijke borduurproject aan de slag te gaan. Dan is een witte kerst namelijk zeker gegarandeerd.

AFMETING: 179 x 59 kruisjes Aidazone 183 x 63 weefselbosjes

BENODIGDHEDEN: Kussen (28 x 50 cm) met Aidazone (art. 0954- 000-054). DMC of Anchor borduurgaren in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

WERKWIJZE: Zoek met een centimeter het midden van de stof op en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Zo kom je altijd goed uit. Borduur in kruissteek met twee draden en in stiksteek met één draad over één weefselbosje volgens het telpatroon op het patronenblad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd