Digitaal patroon (download)

Patroon Kerstmis - Rico Design

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Christmas is coming…
Hoewel het toch nog eventjes duurt, zijn veel borduursters al druk in de weer voor kerstmis! Of er nu kerstkaartjes worden geborduurd, of kerstversieringen voor in huis of in de boom. Kerstmis is een favoriet bij velen van jullie! Vandaar dat we deze editie van het Borduurblad afsluiten met een kerstpatroon van Rico Design waarmee jullie een mooi tafelkleed voor het kerstdiner kunnen maken!

Benodigdheden:
Tafelkleed (Rico Design No. 16243.50.21) van 90 x 90 cm. DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het borduurgedeelte op en begin van dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met 2 draadjes splijtgaren over 2 weefseldraden. Borduur het metallic garen met de hele draad. Borduur in stiksteek met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd