Digitaal patroon (download)

Patroon Kerstkrans - Rico Design

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Een krans mag natuurlijk niet ontbreken met de kerst. En als echte borduurliefhebber bestaat er geen mooiere kerstkrans dan een geborduurde krans toch? Pak dus snel je borduurgaren erbij en ga aan de slag met dit mooie borduurproject. Het patroon komt uit het nieuwe borduurboekje ‘Christmas Joy’ van Rico Design waarin nog veel meer prachtige patronen staan, waaronder bijvoorbeeld een tafelkleed dat perfect past bij deze kerstkrans… Een echte aanrader dus!

BORDUURFORMAAT: 116 x 116 kruisjes

BENODIGDHEDEN: 35 x 35 cm Aida borduurstof. DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Borduurring. Rijggaren.

WERKWIJZE: Zoek met een centimeter het midden van het borduurgedeelte op en begin van dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met 2 draadjes splijtgaren over 2 weefseldraden. Borduur de stiksteken met 1 draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek. Span het borduurwerk in het midden van de borduurring, knip het teveel aan borduurstof af. Zorg dat je ongeveer 2-3 cm overhoudt. Rijg met naald en draad rondom door de stof. Trek de draad aan en hecht af. Werk de achterkant eventueel nog netjes af door een stukje vilt op de achterzijde van de borduurring te naaien (met een festonsteek) of te lijmen (met wat textiellijm)
 
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd