Digitaal patroon (download)

Patroon Katten - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Kijk nou hoe leuk deze katten sampler, ontworpen door Maria
Diaz, is! Na de vele leuke reacties op de hondensampler, mocht
een variant met katten natuurlijk niet ontbreken. Ook de katjes
op deze sampler zijn geïnspireerd op de dagen van de maand
en kun je dus eventueel ook afzonderlijk van elkaar borduren op
een verjaardagskaart of een geboortetegeltje bijvoorbeeld!

BORDUURFORMAAT:
151 x 151 kruisjes (27,45 x 27,45 cm)

BENODIGDHEDEN:
45 x 45 cm Aida borduurstof. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek, kwart- en driekwartkruissteken met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stik- en knoopjessteken met één draad.

AFWERKING:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werkeventueel mooi inlijsten.

 
Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd