Digitaal patroon (download)

Patroon Honden - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Hondjes borduren
Deze sampler ontworpen door Maria Diaz bestaat uit allemaal hondjes. Je kunt de sampler als geheel borduren, maar als je goed kijkt zie je dat de seizoenen van het jaar ook verwerkt zijn in de sampler. En dat elk hondje afzonderlijk is geïnspireerd op de maanden van het jaar. Je zou de hondjes dus ook los kunnen borduren voor op een verjaardagskaart bijvoorbeeld! Of op een geboortetegeltje ook erg leuk!

Borduurformaat:
151 x 151 kruisjes ( 27,4 x 27,4 cm)

Benodigdheden:
45 x 45 cm Aida borduurstof. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruis- en driekwartkruisseek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd