Digitaal patroon (download)

Patroon Hobbyhuisje - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Oeh, wie droomt hier nu niet van? Een klein atelier in de tuin waar je naar hartelust kunt werken aan je favoriete handwerkhobby? En maak je een beetje rommel? Geen enkel probleem want je weet wat ze zeggen… Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen! Dit hobbyhuisje is een ontwerp van Maria Diaz in de serie Homes Away From Home. Komt hij strakjes aan de muur van jouw handwerkplekje te hangen?

BORDUURFORMAAT: 130 x 110 kruisjes (24,3 x 21 cm)

BENODIGDHEDEN: 40 x 35 cm Zweigart Aida in de kleur blauw. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stik- en knoopjessteken met één draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd