Digitaal patroon (download)

Patroon 'Herfstgevoel' - Loes de Kleuver

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Herfstgevoel
De zomer nadert zijn einde, langzaam maar zeker doet de herfst zijn intrede. En dat zie je terug in dit ontwerp van Loes de Kleuver: “Als ik Bumper, onze hond, uitlaat kom ik verschillende bomen en struiken met deze leuke rode lijsterbesjes tegen. Ze inspireerden me tot het ontwerp van dit vierkante borduurlapje waarmee je bijvoorbeeld een kussen of linnen tas kunt maken.”

Borduurformaat:
161 x 161  steken (29,3 x 29,3 cm)

Benodigdheden:
Linnen (11 dr/cm) of Aida (5,5 weefselbosjes per cm) of ieder gewenste andere stofsoort. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om het uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad en in stiksteek met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten of maak er naar eigen inzicht een andere mooie creatie van!

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd