Digitaal patroon (download)

Patroon Herfstduifjes - Thea Gouverneur

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Thea Gouverneur staat vooral bekend om haar gedetailleerde en realistische borduurontwerpen, die vaak geïnspireerd zijn op flora en fauna. Deze duifjes omringd door herfstblaadjes zijn daarvan een mooi voorbeeld. Om de vele details in haar patronen te kunnen verwerken, gebruikt Thea veel verschillende kleuren borduurgaren. Dit keer zijn er dat 29 om precies te zijn. Maar het eindresultaat is er zeker naar!

BORDUURFORMAAT: 99 x 134 kruisjes (18.0 x 24,4 cm)

BENODIGDHEDEN: Linnen borduurstof. DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd