Digitaal patroon (download)

Patroon Herfst - Vervaco

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Wisseling van de seizoenen
In deze editie van Borduurblad gaat een nieuwe serie van Vervaco van start waarbij je voor ieder seizoen een bloemenhanger kunt maken. Dit keer is het de beurt aan de herfst. En als er straks weer een nieuw seizoen aanbreekt, hang je gewoon de volgende hanger op! Enige wat je nog moet doen, is de hangers borduren. Maar dat gaat vast en zeker goed komen!

Borduurformaat:
45 x 162 kruisjes

Benodigdheden:
45 cm Aida Band (kleur ecru - 10 cm breed), DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd