Digitaal patroon (download)

Patroon Herfst - Thea Gouverneur, www.theagouverneur.com

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Natuurgetrouw herfsttafereel
De ontwerpen van Thea Gouverneur zijn altijd zeer gedetailleerd uitgewerkt. Zo wordt het eindresultaat ook erg mooi, namelijk realistisch en natuurgetrouw. Wel betekent het dat je vaak veel verschillende kleuren borduurgaren nodig hebt. In het geval van dit herfsttafereel zijn er dat eenendertig. Maar gelukkig weten we dat de meeste van onze lezers over een grote voorraad borduurgarens beschikken!

Borduurformaat:
113 x 145 kruisjes

Benodigdheden:
Offwhite linnen borduurstof. DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd