Digitaal patroon (download)

Patroon Griekse huisjes - Kseniia Guseva

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Oia is een klein stadje op het Griekse eiland Santorini. Een fotogeniek stadje met typerende veelal witte huisjes met platte daken en blauwe raamkozijnen en kerken met blauwe koepels. Ontwerpster Kseniia Guseva wist het plaatsje met naald en draad te vangen en zette het om in een borduurpatroon. Probeer zelf ook eens om van een van je vakantiefoto’s een borduurwerkje te maken! De vrije borduurstijl leent zich hier uitstekend voor!

BORDUURFORMAAT: 15 cm doorsnede

BENODIGDHEDEN: 20 x 20 cm lichtblauwe katoenen stof. Anchor borduurgaren in de kleuren die genoemd worden op het patronenvel. Evt. overtrekpapier. Stift met wateroplosbare inkt. Borduurring (15 cm doorsnede). Borduurnaald met scherpe punt. Evt. stuk vilt (20 cm doorsnede). Schaar. Lijmpistool of textiellijm.

GEBRUIKTE STEKEN:: Stiksteek. Franse knoopjes. Satijnsteek. Splijtsteek. Steelsteek. Rechte steek.

VOOR JE BEGINT: Neem het patroon over op de stof met behulp van overtrekpapier en/of een stift met uitwisbare inkt. Klem de stof vast in de borduurring.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd