Digitaal patroon (download)

Patroon Eenden - Permin

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Je bent me er eendje…
Alhoewel… eentje? Wilde eenden zijn veelvoorkomende watervogels. In bijna elke plas of in bijna elke vijver zie je wel eenden zwemmen. Ze zijn zo alledaags dat je ze bijna voor lief neemt. Maar is het je eigenlijk wel eens opgevallen hoe mooi deze eenden zijn? Met name het mannetje is prachtig met zijn groene kop die zelfs een beetje paarsblauw kleurt als de zon er mooi op schijnt. Maar ook het vrouwtje mag er zijn met die mooie donkerblauwe plek op haar flanken! 

Borduurformaat: 64 x 64 kruisjes.

Benodigdheden: Aida borduurstof, DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze: Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

Afwerking: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Lijst het in of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van!

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd