Digitaal patroon (download)

Patroon Cozy winter - Zweigart

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
In de maanden januari en februari kan het nog flink koud worden. Soms vriest het in ons koude kikkerlandje een paar dagen zo hard dat we de schaatsen kunnen onderbinden voor een tochtje over natuurijs. Maar op de lange latten gaan staan dat kan eigenlijk alleen wanneer we op wintersport zijn. Of wanneer je aan de slag gaat met dit borduurwerkje en je in gedachten op je skies de besneeuwde bergen afroetsjt! Love it!

BORDUURFORMAAT: B 90 x H 114 steken.

BENODIGDHEDEN: 3609 Zweigart BELFAST - Linnen (32 ct) borduurstof in de kleur roze (5038). Het onderste deel van het borduurwerk is een (witte) borduurstof. Onder de “bergen”aan elkaar genaaid. DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek, kwart- en driekwartkruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje en in stiksteek en de Franse knoopjes met een draad volgens de teltekening op het patronenblad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Lijst het in of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van!
 
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd