Digitaal patroon (download)

Patroon 'Coole Monster' - Lindner

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Griezelig leuk!
Borduren op borduurstof zoals Aida of een mooie lap linnen is natuurlijk heerlijk om te doen. Maar stiekem is het pimpen of personaliseren van kledingstukken door middel van een zelfgemaakt borduursel misschien wel het allerleukste! Wat te denken van deze grappige monsters, ontworpen door Gudrun en Michael Lindner? Grote kans dat je daarmee in een handomdraai het favoriete kledingstuk van je (klein)kind maakt!

Borduurformaat:
62 x 42 kruisjes

Benodigdheden:
DMC Soluble Canvas (14 ct. of 5,5 kr/cm). DMC of Anchor borduurgaren in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met spitse punt. Borduurschaartje. T-shirt naar keuze.

Werkwijze:
Zet met een paar steekjes het DMC Soluble Canvas vast op het T-shirt. Zoek met een centimeter het midden van het canvas op en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Zo kom je altijd goed uit. Borduur in kruissteek met twee draden en in stiksteek met één draad volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Als het borduurwerk af is, leg je het T-shirt met het canvas gedurende 5-10 minuten in een teiltje met warm water (40-50 graden Celsius). Het canvas lost vanzelf op. Hang het T-shirt uit om te laten drogen. Strijk het shirt tot slot binnenste buiten gekeerd voorzichtig glad met een strijkijzer.

www.kreuzstiche.de

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd