Digitaal patroon (download)

Patroon Bosvriendjes - Vervaco

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Het liefst zouden we de hele dag wel willen borduren, zeker als je het om het borduren van dit allerliefste eekhoorntje en roodborstje gaat. Wie houdt er nu niet van deze twee diertjes! Dit ontzettend schattige tafereeltje is perfect om te maken op koude winterdagen terwijl jij zelf lekker warm binnen zit!

BORDUURFORMAAT: 105 x 74 kruisjes.

BENODIGHEDEN: 35 x 30 cm Aida (kleur wit - 14 counts - 5,5 st/cm), DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Lijst het in of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van zoals bijvoorbeeld een mooi kussentje.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd