Digitaal patroon (download)

Patroon 'Babysampler' - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

My baby love!
Er is niks zo leuk als een zelfgemaakt cadeautje maken voor een pasgeboren baby’tje. Je kunt bijvoorbeeld een babydekentje naaien, babysokjes breien, een babyvestje haken of… een babysampler borduren. En dat laatste doen we natuurlijk het liefst! Erg leuk is dat je met dit patroon van Maria Diaz ook zelf leuke creaties kunt bedenken om te borduren. Je pikt er gewoon je favoriete patroontjes uit en maakt er bijvoorbeeld een leuke wandhanger mee zoals wij ook hebben gedaan!

Borduurformaat:
171 x 136 steken (31 x 25 cm)

Benodigdheden:
45 x 40 cm Aida borduurstof. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit de midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden of twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stik- en knoopjessteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk mooi inlijsten of maak er naar eigen inzicht een andere creatie.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd