Digitaal patroon (download)

Patroon Baby - Rico Design

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Blije baby!
Borduren voor de allerkleinsten blijft een van de leukste dingen om te doen. Of het nu een geboortetegeltje wordt, een slabbetje of een mooie lakentje. Borduurwerkjes als deze - met zoveel liefde gemaakt - worden vaak een leven lang bewaard! In het nieuwe boekje ‘Happy baby’ van Rico Design staan superveel leuke eigentijdse borduurpatroontjes waar iedereen heel blij van wordt!

Benodigdheden:
Slabbetje (Rico Design No.740276.70) of slabbetje met mouwen (Rico Design No.740276.76). DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het borduurgedeelte op en begin van dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met 3 draadjes splijtgaren over 2 weefseldraden. 

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd