Digitaal patroon (download)

Patroon Anemoon - DMC

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Anemoon
Bloemen borduren daar krijgen we nooit genoeg van! Kijk nou bijvoorbeeld naar dit prachtige patroon van DMC dat de elegante schoonheid van de anemoon tot leven brengt met gedetailleerde steken en levendige kleuren. Deze delicate bloem komt echt schitterend tot zijn recht in kruissteek vind je niet? Een absolute must-make in ieder geval wat ons betreft!


Borduurformaat
15,81 x 10,18 cm

Benodigdheden:
Aida (14 count - 5,5 st/cm). DMC-garen in de op de teltekening genoemde kleuren Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten of gebruik een borduurring om het borduurwerkje op te hangen.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd